Cauta in AV Portal

AcasaSecuritateSupraveghere video

Solutii de supraveghere video

Exista motive intemeiate pentru folosirea din ce in ce mai mult a sistemelor de supraveghere video in cadrul sistemelor de securitate. Simpla prezenta a camerelor de supraveghere actioneaza ca un factor de descurajare pentru potentialii infractori. Posibilele pericole sunt detectate intr-un stadiu incipient iar interventia rapida va reduce la minim nivelul pagubelor.

     Avand in vedere cresterea continua a surselor de pericol si cresterea pierderilor, supravegherea video este un mijloc extrem de valoros in vederea imbunatatirii securitatii persoanelor, cladirilor si a altor valori.

     Sistemele de supraveghere video de la GBC vor lucra in permanenta pentru securitatea dumneavoastra: 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Fara a fi necesar sa stati permanent in fata unui monitor: de indata ce apare apare un incident veti informat de sistemul de supraveghere printr-un semnal de alarmare catre o locatie predefinita (de exemplu catre un telefon mobil). Asta pentru ca dumneavostra sa puteti actiona imediat.

     In afara acestor avantaje am mai putea enumera si:

  • posibilele pericole pot fi detectat inca de la un nivel incipient;

  • interventia rapida reduce nivelul pagubelor;

  • reprezinta o modalitate excelenta pentru asigurarea securitatii oamenilor, cladirilor si valorilor.

     Aplicabilitatea sistemelor de supraveghere video incepe de la cele mai mici locuinte sau sedii de firme si se termina la cele mai mari cladiri de birouri, parcuri industriale sau logistice, aeroporturi etc.

 

Componentele sistemului de supraveghere video:

1. Camere video pentru monitorizare

1.1_Camere_monitorizare1.1_Dome

     Camerele pentru monitorizare joaca un rol foarte important intr-un sistem modern de securitate, atat in interiorul unei cladiri, cat si in exteriorul acesteia. La fel ca si toate celelalte produse GBC, camerele oferite incorporeaza cele mai noi tehnologii:
• Camere fixe si mobile (PTZ – Pan-Tilt-Zoom);
• Camere color sau monocrome;
• "Zi/noapte" sau "All in One";
• Camere analogice sau IP;

Camere pentru medii extreme. O gamă de produse proiectate să captureze imagini în cele mai solicitante condiţii inclusiv intervale de temperatură extreme, medii cu lumină scăzută sau lipsă de lumină, atmosfere corozive sau volatile şi zone unde atacul fizic al produsului poate avea loc.

Camere modulare. Întregul sistem se bazează pe cinci tipuri de module interschimbabile: unitatea centrală, camera, carcasa, modulul de comunicaţii şi sursa de alimentare. Doar înlocuiţi unul dintre modulele interschimbabile pentru a comuta de la o cameră fixă la una PTZ, de la color la zi/noapte sau pentru a adăuga funcţii avansate, cum ar fi urmărirea mişcării şi comunicaţii IP. Niciodată până acum nu aţi putut adapta un sistem atât de rapid şi de ieftin.

 

2. Carcase si suporti

1.2_Carcase

     Carcasele pentru camere prezinta o serie de avantaje: protejeaza de vant, ploaie si praf, au un design deosebit, ceea ce asigura compatibilitate pentru orice tip de cladire moderna sau traditionala. Acestea pot fi montate in orice loc al cladirii, inclusiv in colturile acesteia.

     Oferim de asemenea o gama variata de accesorii si brate de sustinere.

 

3. Lentile

1.3_Lentile

     Oferim o gama vasta de lentile pentru camere de supraveghere:

• Monofocale;

• Varifocale;

• Zoom;

• Megapixel;

 

4. Iluminatoare

1.4_Iluminatoare

     În prezent sistemele de supraveghere necesită eficienţă non-stop. O gamă completă de iluminare cu lumină infraroşie şi alba de la specialiştii în iluminatul de securitate Derwent Systems este acum disponibilă de la Bosch.

     Încorporând o tehnologie de iluminare inovatoare şi un design care facilitează instalarea, corpurile de iluminat Bosch sunt proiectate pentru o durată îndelungată de viaţă, fiabilitate ridicată şi necesităţi reduse de întreţinere şi sunt demonstrate în aplicaţii de securitate critice în întreaga lume pentru a permite o supraveghere nocturnă fără egal.

Aplicatii ale iluminatoarelor: centre urbane, infrastructură importantă, facilităţi corecţionale , porturi şi zone portuare, aeroporturi, supravegherea perimetrului , scoli şi colegii, parcări şi curţi exterioare, centre cultural-istorice naţionale, mici comercianţi, oriunde sunt necesare imagini de supraveghere nocturnă de calitate care constituie probe

 

5. Pan Tilt & Telemetrie

1.5_Pan_Tilt

      Controlerele de telemetrie permit cofigurarea completa pentru orice tip de instalatie.

• Controlere telemetrie / Pan;

• Manipulare Pan/Tilt;

• Montare Pan/Tilt;

 

6. Monitoare

1.6_Monitoare

     Va puteti alege dintr-o gama extinsa de monitoare LCD. Rezolutiile sunt cuprinse intre 15" si 30". Aceste monitoate indeplinesc cerintele oricarui tip de aplicatie.

 

 

7. Sisteme de inregistrare

1.7_Sisteme_de_inregistrare_resize

     Sistemele de inregistrare permit instalarea a pana la 64 camere ce pot functiona in paralel. Spatiul de stocare este generos, iar datele sunt protejate.

 

1.7_BOSCH_400_resize 

 

Video Recorder BOSCH seria 400 (maxim 4 camere) - sistem de gestionare a materialelor video complet şi foarte uşor de utilizat.

Acest recorder simplu, lipsit de artificii este ideal pentru aplicaţiile rezidenţiale şi întreprinderile mici, inclusiv magazine şi birouri.

 

1.7_BOSCH_600_Series_resize 

Video Recorder BOSCH seria 600 (maxim 16 camere) - sistem de gestionare a materialelor video complet şi foarte uşor de utilizat.

Ideal pentru aplicatiile de securitate medii ca marime (ca de exemplu scoli, hoteluri, sedii de firme si chiar pentru mai multe amplasamente)

 

Inteligente şi convenabile. Seriile 400 si 600 funcţionează „direct din cutie” şi utilizarea este simplă. Nici măcar nu este necesar să vă aflaţi pe teren pentru a gestiona sistemul.

Gestionare de la distanţă bazată pe Web. Operaţi şi gestionaţi din orice loc.

Alertă prin e-mail în caz de alarmă. În cazul declanşării unei alarme, sistemul de gestionare video vă alertează instantaneu prin trimiterea unui mesaj e-mail.

Mai puţin spaţiu de stocare, mai multe detalii. Dotate cu cea mai recenta tehnologie de compresie, H.264, seriile 400 si 600 pun la dispoziţie timp de înregistrare din belşug fără a cheltui o avere. Implementarea Bosch a standardului H.264 vă permite să stocaţi minim 30 de zile de material video la cea mai înaltă calitate a înregistrării.

Alte avantaje:

• Rezoluţii flexibile ale imaginii pentru adaptare la necesităţile dvs.: vizionaţi şi înregistraţi materiale video la rezoluţia CIF, 2CIF sau 4CIF

• Asigură cea mai bună rezoluţie pentru vizualizare optimizată pe orice monitor – acceptă ieşire de semnal VGA şi pentru monitoare analogice (până la 1280 x 1024)

• Setaţi declanşarea automată a alarmelor prin utilizarea contactelor la uşi, ferestre sau în alte locuri, sau conectaţi la o alarmă sonoră datorită intrărilor şi ieşirilor pentru alarme

• Vedeţi şi auziţi toate detaliile datorită intrărilor şi ieşirilor audio

• Primiţi o alertă prin e-mail la fiecare declanşare a unei alarme, chiar dacă nu sunteţi pe teren

 

8. Transmisie video

1.8_Transmisie_video

Aceste sisteme ofera doua modalitati diferite de trasmisie video: "Twisted Pair" (pentru distante scurte pentru maxim 1500 m – acesta ofera o conexiune point-to-point) si "Ethernet" (pretabile pentru distante nelimitate)

 

 

 

9. Software video

1.9_Software_video

Pentru aplicatii complexe va putem oferi sisteme interactive de management video (supraveghere video eficienta prin utilizarea controlului evenimentului) sau software pentru sisteme de inregistrare video prin retea.

 

 


Cea mai simpla structura a unei instalatii de supraveghere video cuprinde:

  • Sistem de inregistrare; DVR
  • Camera_2Camere de supraveghere (care pot avea incluse lentilele si suportul de prindere in perete/tavan);
  • monitorMonitor


Sistemele de supraveghere video sunt la fel de importante ca si celelalte solutii pentru asigurarea securitatii si sigurantei. Atunci cand sunt in joc vietile oamenilor nu se poate face niciun compromis, de aceea AV Portal va aduce sisteme fiabile si solutii simple si eficiente la cel mai mic pret posibil.


Descarca aici prezentarea sistemului BOSCH .....


Experienta si portofoliul nostru (Academia de Studii Economice, USAMV Bucuresti, Universitatea Romano-Americana, Consiliul Judetean Tulcea, FAN Courier, Aeroportul Otopeni Henri Conda, etc) sunt cartea de vizita care ne recomanda.


Vezi referinte GBC Romania

Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Sisteme de supraveghere video

 

Traducere Simultana

EJ-7R

Portabila. Suporta pana la 16 limbi.
Carcasa aluminiu. Ecran LCD.
Garantie pana la 5 ani. 

Autonomie 14 ore.

Preturi de la 390 Lei

Traducere Simultana WT480

WT-480R

Portabila. Suporta pana la 16 limbi.
Autonomie 8ore.

Preturi de la 221 Lei

Control AV

TC2-CTL2-in-backbox-front-1024x631

I: Ce controlezi cu un buton?
A. ecranul
B. proiectorul
C. amplificatorul

R: TOATE


Vision. Cea mai ieftina solutie de control AV.
Acum in stoc. 

124.23 USD + TVA
 

Priza AV masa

TC2-TILT_front_angle_lid_up_with_EU_power

Priza de masa AV

Echipata complet. Incastrabila.
Actionare electrica. 

Promo 310 USD. Cu TVA.

Smart IQboard

IQ_board

Tabla Interactiva Smart IQ.
Diagonala de 200 cm.
Software lb romana. 

Preturi de la 2800 Lei

Videoconferinta HD

AVerMedia
comm300-1

VIDEOCONFERINTA HD.
Content Sharing.
Multipoint.
Rezolutie HD 720p. 

Pret pachet 2699 Eur

Newsletter & Lista de Preturi

Contact rapid

 

Vanzari: 021 667.26.41
Corporate: 021 667.26.66
Proiectare: 021 667.26.43
Service: 021 667.26.61
Fax: 021 667.26.40
Mobil: 0372 722 222

Trimite email

Date complete..

Bonuri Cadou - PROMO

sodexo

!!! PROMO PROMO PROMO !!!
pana la 25.000 Lei 

Produse in campanie:
1. sisteme de discutii
2. traducere simultana
3. videoconferinta AVer
4. cabine traducatori
5. table interactive
6. produse Vision


Vezi detalii

Accesorii online

13et_lab50

Singurul magazin de lampi cu optiunea RTF.

Cele mai mici preturi!

Livrare din stoc!

Lampa-Videoproiector.ro

Infochioscul nr 1 in Europa


page_webeditor_815_1280846228

 EAGLE
INFOCHIOSC 

Cere lista de preturi 

Informare si Orientare

Sistem discutii

d-cerno_televic

TELEVIC D-Cerno.

Sistemul anului 2011. Digital.

Preturi de la 860 Lei

Cabluri bulk profesionale

vga_cablu_bulk

HALOGE FREE VGA BULK CABLE.

5x75Ohm, alum. foil, 9mm diameter.

 8.53 Lei TVA inclus/ml

Ecranele nr 1 in Romania

vega_no1_logoEcranele de proiectie Vega Sunt pentru al doilea an consecutiv cele mai vandute ecrane de proiectie in Romania.
Vezi mai multe...

Lampa-Videoproiector.ro

lampa_logoPeste 4000 lampi de rezerva. Stoc pentru 85% dintre ele. Optiunea RTF - garantia celui mai bun pret in Romania. Service pentru toate brandurile.

Cauta o lampa...

Proiecte reale | Experienta reala

IMG_2701Nu e placut si confortabil sa stii cu cine lucrezi? Toate referintele si informatiile prezente sunt proprietatea GBC sau companiile afiliate. 

Vezi referinte...